2023 2000 Guineas, Newmarket’a geri dönüyor ITV Ve ITVX bugün, 1000 Gine Pazar günü merkez sahneye çıkacak. Auguste Rodin2000 Gine uzmanı Aidan O’Brien tarafından eğitilen ve Ryan Moore tarafından binilen Frankie Dettori, Andrew Balding eğitimli Chaldean’da şık bir şekilde imza atmayı umduğu favori ama giden efsane.

Newmarket’taki postayı ilk kim geçecek? Bu, sezonun ilk İngiliz Klasiği ve ücretsiz bir 2000 Gine canlı akışını her yerden nasıl izleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Ücretsiz 2000 Gine canlı akışı

  • Tarih: 6 Mayıs 2023 Cumartesi
  • Zaman: 4.40pm BST / 11.40am ET
  • Hipodrom: Yeni market
  • TV kanalı: ITV / ITV Yarışı
  • ÜCRETSİZ canlı yayın: ITVX (yeni sekmede açılır)
  • ExpressVPN ile ITVX’i her yerden izleyin (yeni sekmede açılır)
  • Oranlar: Auguste Rodin 15/8; Küçük Büyük Ayı 11/2, Keldani 15/2

Ücretsiz 1000 Gine canlı yayın

  • Tarih: Pazar 7 Mayıs 2023
  • Zaman: 3.40pm BST / 10.40am ET
  • Hipodrom: Yeni market
  • TV kanalı: ITV / ITV Yarışı
  • ÜCRETSİZ canlı yayın: ITVX (yeni sekmede açılır)
  • ExpressVPN ile ITVX’i her yerden izleyin (yeni sekmede açılır)
  • Oranlar: Tahiyra 5/2; 4/1 meditasyon yapın; Memeli Kız 6/1; Yeniden işaretleme 7/1; Aşk Rüyası 7/1

(İmaj kredisi: ITV Yarışı)

2000 Gine Günü: Tam yarış kartı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com