Canelo Alvarez vs John Ryder, DAZN’nin İngiltere’deki düzenli aylık aboneliğinin bir parçası olarak ABD ve Kanada’da DAZN PPV’de, Avustralya’da Kayo Sports Ana Karşılaşma PPV’sinde canlı yayınlanacak, ancak hepsi bu Azteca 7’de Meksika’dakiler için ücretsiz! Evinden uzakta bir Meksikalıysanız, nasıl yapacağınızı bildiğinizden emin olun. yurtdışındayken her zamanki akışınızı izlemek için bir VPN kullanın (yeni sekmede açılır). Küresel başlama saatleri ve kafa kafaya istatistikler de dahil olmak üzere, Canelo-Ryder canlı yayınını hemen aşağıdan nasıl izleyeceğinizle ilgili tüm ayrıntılar.

Canelo Alvarez – John Ryder canlı izle

Canelo-Ryder Maçı Saat Kaçta?

Ana kart bugün 12:00 BST / 19:00 ET / 16:00 PT’de başlar, 6 Mayıs Cumartesi (Avustralya’da Pazar günü AEST 9:00). Canelo ve Ryder ringwalk’larının 03:00 BST / 22:00 EDT / 19:00 PDT / gün ortası (Pazar) AEST’de olması bekleniyor.

Canelo vs Ryder canlı yayın: uzman analizi

Meksika Guadalajara’daki dövüş hayranları, memleketlerinin idolü Canelo Alvarez’in (58–2–2 (39 KO)) her şeyin başladığı yere geri dönmesini ve tartışmasız dünya süper orta sıklet kemerlerini savunmasını 12 uzun yıldır bekliyorlar. Sonunda, pound-for-pound harikası evinde ve 2023’ün şimdiye kadarki en büyük boks etkinliklerinden biri olacak şekilde ayarlanmış İngiliz John Ryder (32-5 (18 nakavt)) ile karşılaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com