Londra’nın kuzeybatısındaki bir barda piyano çalarak ilk konserini aldıktan altmış yıl sonra, Elton John şık bir şekilde dışarı çıkıyor. Pazar gecesi Glastonbury’s Pyramid Stage’deki manşet yeri, İngiltere’deki son şovu olacak ve beklediğiniz gibi, en büyük hitlerinin tümünü ve bir geçit törenini içeren tek seferlik muhteşem bir gösteriyi bir araya getirerek büyük uğurlama için her şeyi yaptı. ünlü arkadaşlardan. Bu hafta, Glasto’ya ne oyuncu ne de bahisçi olarak daha önce hiç gitmediğini açıkladı, bu yüzden bu hafta sonu evde sıkışıp kalma konusunda kendinizi çok kötü hissetmeyin – Elton John Glastonbury 2023’te BBC iPlayer’da ücretsiz olarak canlı yayınlanıyor.

Elton John Glastonbury’de canlı yayın 2023’ü izleyin

Zaman: 21:00 BST / 16:00 ET / 13:00 PT / 6:00 AEST

ÜCRETSİZ akış: BBC iPlayer (İngiltere)

Her yerde izleyin: ExpressVPN

Elton John’un diskografisi, geçmiş, şimdiki ve gelecekteki her ciddi sanatçının kıskançlığıdır. İkinci single’ı, neredeyse gülünç bir şekilde, herhangi birimizin duymaktan zevk aldığı en muhteşem baladlardan biri olan Your Song’du. 23 yaşındaydı ve yayınlandığı sırada neredeyse bilinmiyordu ve yakında Rocket Man’i yazacak adama uygun olarak, onu stratosfere fırlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com