Fransa-Avustralya canlı yayınını izleyin

Summer Nations Series olarak da bilinen Rugby Dünya Kupası ısınma maçlarının tamamı Birleşik Krallık’ta Amazon Prime Video’da izlenebilir. Nerede olursanız olun, bugünkü Fransa-Avustralya canlı yayınını nasıl izleyeceğinizle ilgili tüm ayrıntılar hemen aşağıdadır. şunu unutma Her yerden normal akışınıza uyum sağlamak için bir VPN kullanın.

Başlangıç ​​saati 16.45 BST zamanı İngiltere’de 27 Ağustos Pazar günü saat 17.45’te Fransa’da CEST, ABD’de 11.45am ET / 8.45am PT ve Avustralya’da 28 Ağustos’ta 1.45am AEST oldu.

Fransa vs Avustralya: önizleme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com