Güney Afrika – Avustralya canlı yayınını 2023 izleyin

Bu maç da dahil olmak üzere Avustralya’nın yer aldığı Rugby Şampiyonası 2023 fikstürü, Aussie yayıncısı 9Now aracılığıyla ücretsiz olarak canlı izlenebilir. Bugün bir Güney Afrika – Avustralya canlı yayınını çevrimiçi ve TV’de nasıl izleyeceğinizle ilgili tüm ayrıntılar hemen aşağıdadır. unutma her yerden her zamanki akışınıza uyum sağlamak için bir VPN kullanın.

Başlangıç, 8 Temmuz Cumartesi günü Güney Afrika’da yerel saatle 17.05’te (SAST) 16.05 BST Birleşik Krallık’ta başlar ve ABD’de 11.05am ET / 8.05 am PT. Avustralya’da maç Pazar günü saat 1.05’te ve Yeni Zelanda’da saat 3.05’te başlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com