Hollanda Grand Prix’si canlı akışı 2023

Hollanda Grand Prix’sini izleyebilirsiniz. Avusturya’da Servus TV’de ÜCRETSİZveya tüm etkinliği canlı olarak yayınlamak için ESPN, Sky veya F1 TV Pro’ya abone olun. Kendi ülkenizin dışındaysanız, her zamanki akışınızı her yerden almak için bir VPN kullanın. Hollanda Grand Prix’sinin canlı yayınını aşağıda herhangi bir yerden nasıl izleyeceğinizle ilgili tüm ayrıntılar.

Yatay olarak kaydırmak için kaydırın

Hollanda Grand Prix takvimi 2023

  • Alıştırma 1 – 25 Ağustos Cuma | 11.30 BST / 06.30 ET
  • Alıştırma 2 – 25 Ağustos Cuma | 15:00 BST / 10:00 ET
  • Alıştırma 3 – 26 Ağustos Cumartesi | 10.30 BST / 5.30 ET
  • Nitelikli – 26 Ağustos Cumartesi | 14:00 BST / 09:00 ET
  • Grand Prix – 27 Ağustos Pazar | 14:00 BST / 09:00 ET

Hollanda Grand Prix’si canlı akışı: önizleme

F1 sezon ortası tatilinden deniz kenarına bir gezi ile dönüyor ancak Zandvoort’un şezlongları ve çıplaklar banyo bölümlerinin bu hafta sonu çok fazla hareket görmesi pek mümkün görünmüyor. Tahmin edilen kova dolusu yağmur, sıralamada sadece bir puan farkla ayrılan yağmurlu hava ustaları Fernando Alonso ve Lewis Hamilton’ın en iyilerini ortaya çıkarabilecek, aşırı eğlenceli bir Hollanda Grand Prix’sine işaret etmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com