İngiltere – Galler canlı yayınını izleyin

Summer Nations Series olarak da bilinen Rugby Dünya Kupası ısınma maçlarının tümü, Birleşik Krallık’ta Amazon Prime Video’da izlenebilir. Bugünkü İngiltere – Galler canlı akışını nerede olursanız olun nasıl izleyeceğinize ilişkin tüm ayrıntılar hemen aşağıdadır. unutma her yerden her zamanki akışınıza uyum sağlamak için bir VPN kullanın.

Başlangıç ​​saati: 17:30 BST saati 12 Ağustos Cumartesi günü İngiltere’de, ABD’de 12.30pm ET / 9.30am PT başlangıç ​​zamanı ve 13 Ağustos’ta Avustralya’da 2.30am AEST başlangıç ​​zamanı.

İngiltere vs Galler: ön izleme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com