İspanya Grand Prix canlı yayın 2023

İspanya Grand Prix’sini izleyin Avusturya’da ORF’de ücretsizveya tüm etkinliği canlı yayınlamak için ESPN, Sky veya F1 TV Pro’ya abone olun. Kendi ülkenizin dışındaysanız, her zamanki akışınızı her yerden almak için bir VPN kullanın. İspanya Grand Prix’sinin canlı akışını herhangi bir yerden nasıl izleyeceğinizle ilgili tüm ayrıntılar hemen aşağıda.

Yatay olarak kaydırmak için kaydırın

İspanya Grand Prix takvimi 2023

  • Alıştırma 1 – 2 Haziran Cuma | 12.30pm BST / 7.30am ET
  • Alıştırma 2 – 2 Haziran Cuma | 16:00 BST / 11:00 ET
  • Alıştırma 3 – 3 Haziran Cumartesi | 11.30am BST / 6.30am ET
  • Nitelikli – 3 Haziran Cumartesi | 15:00 BST / 10:00 ET
  • Grand Prix – 4 Haziran Pazar | 14:00 BST / 9:00 ET

İspanya Grand Prix canlı yayın: ön izleme

Circuit de Barcelona-Catalunya, bir yıl önce şampiyonluk yarışının tepetaklak olduğu yer ve Max Verstappen’in sürücüler şampiyonasındaki liderliği şu anda tartışılmaz olsa da, Fernando Alonso’nun eve dönüşü için umutlar yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com