İtalya Grand Prix’si 2023 canlı yayını

İtalya Grand Prix’sini izleyin ÖZGÜR Açık ORF Avusturya’da veya tüm etkinliği canlı olarak yayınlamak için ESPN, Sky veya F1 TV Pro’ya abone olun. Kendi ülkenizin dışındaysanız, her zamanki akışınızı her yerden almak için bir VPN kullanın. İtalya Grand Prix’sinin canlı yayınını herhangi bir yerden nasıl izleyeceğinizle ilgili tüm ayrıntılar hemen aşağıda.

Yatay kaydırmak için kaydırın

İtalya Grand Prix takvimi 2023

  • Alıştırma 1 – 1 Eylül Cuma | 12.30 BST / 07.30 ET
  • Alıştırma 2 – 1 Eylül Cuma | 16:00 BST / 11:00 ET
  • Alıştırma 3 – 2 Eylül Cumartesi | 11.30 BST / 06.30 ET
  • Nitelikli – 2 Eylül Cumartesi | 15:00 BST / 10:00 ET
  • Grand Prix – 3 Eylül Pazar | 14:00 BST / 09:00 ET

İtalya Grand Prix’si: önizleme

Ferrari iyi performans gösterdiğinde, zengin yarış geçmişi, sıkı Tifosi kültürü ve şaha kalkan ata neredeyse dini bağlılığıyla Monza’ya benzeyen bir yer yoktur. Böyle olmadığında F1’de bundan daha rahatsız edici bir yer olamaz ve Charles Leclerc ve Carlos Sainz, 2023 İtalya Grand Prix’si öncesinde kendilerini biraz gergin hissedebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com