Kanada Grand Prix canlı yayın 2023

Kanada Grand Prix’sini izleyin Avusturya’da Servus TV’de ÜCRETSİZveya tüm etkinliği canlı yayınlamak için ESPN, Sky veya F1 TV Pro’ya abone olun. Kendi ülkenizin dışındaysanız, her zamanki akışınızı her yerden almak için bir VPN kullanın. Kanada Grand Prix’sinin canlı akışını herhangi bir yerden nasıl izleyeceğinizle ilgili tüm ayrıntılar hemen aşağıda.

Yatay olarak kaydırmak için kaydırın

Kanada Grand Prix takvimi 2023

  • Alıştırma 1 – 16 Haziran Cuma | 18:30 BST / 13:30 ET
  • Alıştırma 2 – 16 Haziran Cuma | 22:00 BST / 17:00 ET
  • Alıştırma 3 – 17 Haziran Cumartesi | 5.30pm BST / 12.30pm ET
  • Nitelikli – 17 Haziran Cumartesi | 21:00 BST / 16:00 ET
  • Grand Prix – 18 Haziran Pazar | 19:00 BST / 14:00 ET

Kanada Grand Prix canlı yayın: ön izleme

Damon Hill, Jacques Villeneuve, Michael Schumacher… Max Verstappen? Birçok F1 harikası, Circuit Gilles Villeneuve’deki ünlü Şampiyonlar Duvarı’nda başarısız oldu ve Sergio Perez, Fernando Alonso ve Lewis Hamilton, kaçak şampiyona lideriyle aradaki farkı kapatmayı hedeflerken Hollandalı’nın aynı şeyi yapmasını umuyor olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com