Miami Grand Prix canlı yayın 2023

Miami Grand Prix’sini izleyin Avusturya’da ORF’de ücretsizveya tüm etkinliği canlı yayınlamak için ESPN, Sky veya F1 TV Pro’ya abone olun. Kendi ülkenizin dışındaysanız, her zamanki akışınızı her yerden almak için bir VPN kullanın. Bir Miami Grand Prix canlı akışının hemen aşağıdan herhangi bir yerden nasıl izleneceğine dair tüm ayrıntılar.

Yatay olarak kaydırmak için kaydırın

Miami Grand Prix takvimi 2023

  • Alıştırma 1 – 5 Mayıs Cuma | 19.30 BST / 14.30 ET
  • Alıştırma 2 – 5 Mayıs Cuma | 23:00 BST / 18:00 ET
  • Alıştırma 3 – 6 Mayıs Cumartesi | 5.30pm BST / 12.30pm ET
  • Nitelikli – 6 Mayıs Cumartesi | 21:00 BST / 16:00 ET
  • Grand Prix – 7 Mayıs Pazar | 8.30pm BST / 3.30pm ET

Miami Grand Prix canlı yayın: önizleme

Sürücüler şampiyonasında Sergio Perez liderliğini sadece altı puana indirirken, Max Verstappen George Russell’dan dikkatini bu hafta sonu Miami International Autodrome’daki ödüle çevirmek isteyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com