Monaco Grand Prix canlı yayın 2023

Monako Grand Prix’sini izleyin Avusturya’da Servus TV’de ücretsizveya tüm etkinliği canlı yayınlamak için Fubo TV, Sky veya F1 TV Pro’ya abone olun. Kendi ülkenizin dışındaysanız, her zamanki akışınızı her yerden almak için bir VPN kullanın. Bir Monaco Grand Prix canlı akışının hemen aşağıdan herhangi bir yerden nasıl izleneceğine dair tüm ayrıntılar.

Yatay olarak kaydırmak için kaydırın

Monaco Grand Prix takvimi 2023

  • Alıştırma 1 – 26 Mayıs Cuma | 12.30pm BST / 7.30am ET
  • Alıştırma 2 – 26 Mayıs Cuma | 16:00 BST / 11:00 ET
  • Alıştırma 3 – 27 Mayıs Cumartesi | 11.30am BST / 6.30am ET
  • Nitelikli – 27 Mayıs Cumartesi | 15:00 BST / 10:00 ET
  • Grand Prix – 28 Mayıs Pazar | 14:00 BST / 9:00 ET

Monaco Grand Prix canlı yayın: ön izleme

Yarıştan çok festival olan 2023 Monaco Grand Prix, sporu aşan tek F1 etkinliği, genellikle yarış hafta sonunu alt üst eden görkemli, gösterişli bir olay. Circuit de Monaco’nun doğası, Cumartesi günü sıralama turlarında ilk sırada yer alan kişinin gerçekten de Pazar günü podyumda zirveye çıkması gerektiği anlamına geliyor ve bu nedenle bu, Ferrari ve Aston Martin’in parlama anı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com