Vahşi Adalar – David Attenborough’nun en son BBC doğa tarihi dizisi – bize Britanya Adaları’nın “gezegendeki herhangi bir yer kadar dramatik ve muhteşem” olabileceğini göstermeyi vaat ediyor. Martılarla savaşan martılardan fok avlayan balinalara, Vahşi Adalar vahşi bir yolculuktur. Beş bölümlük seri, 12 Mart Pazar günü saat 19:00 GMT’de birinci bölümle (Kıymetli Adalarımız) başlıyor. Wild Isles’ı BBC iPlayer’da izlemek ücretsizdir. İngiltere’den uzakta mı? Yurtdışından BBC izlemek için bir VPN kullanın. (yeni sekmede açılır)

Vahşi Adalar canlı yayın

(İmaj kredisi: BBC)

Prömiyer: 12 Mart 2023

Yeni bölümler: Pazar günleri 19:00 GMT / 14:00 ET / 6:00 AEDT

ÜCRETSİZ akış: BBC iPlayer (yeni sekmede açılır) (İngiltere)

ExpressVPN ile yurt dışından BBC iPlayer izleyin (yeni sekmede açılır)

Dış ses: Sir David Attenborough

Son bölüm: Pazar 9 Nisan 2023

96 yaşındaki İngiliz doğa bilimci Sir David Attenborough, dünyanın en ücra köşelerine seyahat etmiş olmasına rağmen Britanya Adaları konusunda her zamanki kadar tutkulu. En son doğa belgeseli Wild Isles’da olağanüstü ve güzelden ölümcül olana kadar evini kutluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna gebze escort anadolu yakası escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort ankara escort deneme bonusu veren siteler mamigeek.com